XS SM MD LG XL
LG és Samsung TV-k garantáltan a legjobb áron!

 

Kedves Vásárlóink!

Termékeinket kereskedői garanciával értékesítjük, aminek kapcsán szavatoljuk, hogy áruházunkból csak letesztelt, rendeltetés szerűen működő termékek kerülnek kiadásra, az értékcsökkent kategóriánál pedig tájékoztatást adunk az ettől eltérő állapotról.

A vállalt garanciaídőn belül, a készülékeket díjmentesen szervizeljük.

Azokban az esetekben, ahol a készüléket nem áll módjukban személyesen eljuttatni címünkre (9121 Győrszemere, Rózsa utca 9), futárszolgálat segítségével tudjuk ezt megoldani, aminek feltétele, hogy rendelkezésre álljon a készülék csomagolása, egyéb esetben ugyanis a biztonságos csomagolás kialakításáról a feladónak kell gondoskodnia.

Hibajelenség észlelése kapcsán, a tapasztalt működési rendellenességet e-mail címünkre küldött (tomitvkft@gmail.com) elektronikus levélben kérjük bejelenteni, legfeljebb 8 napon belül.

Amennyiben a készüléket a tapasztalt hiba figyelembevétele nélkül tovább használják, az "nem rendeltetésszerű használat"-nak minősülhet, ami eggyes esetekben a garancia elvesztésével járhat, más esetekben megfizetendő szerviz és/vagy anyagköltség keletkezhet.

További információkért kérem olvassák el az ASZF ide vonatkozó részét:

http://tomitv.hu/oldal/aszf

 

Márkáink
samsung
lg
sony
philips
panasonic
grundig